web analytics
  • +420 739 152 960
  • info@cloudforce.cz

Nová domovská stránka pro uživatele Office 365 je tady

Nová domovská stránka pro uživatele Office 365 je tady

Kateřina Černostová Žádný komentář

Nová domovská stránka Office 365 byla spuštěna před několika dny pro uživatele, kteří jsou přihlášeni k odběru prvních vydání všech aktualizací v Office 365. Aktualizace vzhledu úvodní stránky přináší zcela novou, intuitivní, čistou a nadčasovou stránku, se kterou přichází také řada nových funkcí jak pro správce, tak uživatele Office 365.

Nová domovská stránka je navíc přizpůsobena pro prohlížení na všech zařízeních. A je vytvořena na základě uživatelských podnětů a zpětných vazeb.

Jednoduchý, responzivní design:

Novy_design_Office365

Nová úvodní stránka umožňuje uživatelům lépe přistupovat ke svým aplikacím a dokumentům v Office 365. Lepší orientaci a rychlí přechod tam, kam uživatelé potřebují, zajišťují přehledně seřazené aplikace, pod kterými následuje přehled online dokumentů, se kterými jste naposledy pracovali, nebo byly nedávno přidány do Vaší sítě.

Průvodce novým designem:

Při prvním přihlášení do nového designu každého uživatele provede napříč všemi novinkami okno s novými tipy na používání nového designu.

Introducing-a-new-home-page-experience-for-Office-365-users-2c

Instalace Office 2016 zůstává:

I v novém designu úvodní stránky nalezne každý uživatel jednoduchou cestu k instalaci desktopových Office 2016. V pravém horním rohu stačí kliknout na Nainstalovat Office 2016. Do počítače se automaticky stáhne instalační balíček a uživateli se zobrazí návod, jak instalaci provést.

Novy_design_Office365_1

Jednodušší instalace na jakékoli zařízení:

Z nové úvodní stránky bude jednodušší i instalace Office 365 do Smartphonů, tabletů a přenosných počítačů. V dolní části úvodní stránky stačí kliknout na příslušné zařízení, do kterého chcete Office nainstalovat.

Novy_design_Office365_2

Jak získat nový design úvodní stránky?

Ti uživatelé, kteří jsou přihlášeni k odběru prvního vydání, všech aktualizací Office 365, se mohou těšit z nového designu úvodní stránky tak, že se přihlásí ke svému Office 365 účtu přes webovou adresu www.office.com

Uživatelům, kteří jsou přihlášeni ke standardnímu odběru aktualizací Office 365, se tato aktualizace úvodní stránky Office 365 projeví během následujících týdnů.

Pokud chcete změnit své nastavení odběru aktualizací Office 365, podívejte se, jak na to v tomto článku.

Chcete mít neustále přehled o novinkách na našem webu?

[wysija_form id=”1″]

Zanechat komentář k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vyzkoušejte si ZDARMA O365

Office 365

Office 365

Sledujte nás na Facebooku

Sledujte nás na Facebooku

Chcete ve svém zaměstnání růst a zvyšovat svou praxi? Sledujte nás také na Facebooku. Vzdělávejte se moderně, vzdělávejte se online a zajistěte si tak náskok před ostatními. Každý den nové příspěvky.